Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/stepehu1/public_html/dbconn.php on line 24
www.stepperformance.hu
 
 
 
Termékrendelés
Kiemelt partnerünk
Kiemelt esemény
Legfrissebb híreink
 
Egyéb tippek, tanácsok
 
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

 
 

Nyíradony az élen a Kihívás Napján

 
 
Dehir.hu [ info@dehir.hu ] | 2011-05-19 08:04
 
Nyíradony az élen a Kihívás Napján Budapest – A legsportosabb települések országos rangsorában Nyíradony kategória-győztes lett.
 

A Magyar Szabadidősport Szövetség szervezésében 21. alkalommal bonyolították le a Kihívás Napját. Az eseményen települések versenyeztek – a lakosság létszáma szerint – hét kategóriában. A sportrendezvény versenyirodájának adatai alapján az idei Kihívás Napján 3 millió 105 ezer 245 sporttevékenységet végeztek az ország településein.

Salga Péter főszervező szerint sikeres volt az idei Kihívás Napja, amelyen 135 település és 4 kistérség vett részt. Az esemény honlapján a központi helyszínről (a budapesti Halassy Olivér Sportközpontból) élő internetes közvetítés volt olyan népszerű programokról, mint Südi Iringó táncórája, vagy Varró Gyula munkahelyi tornája, de volt hip-hop táncóra, tipegő torna és zumba aerobic is.

Az országos rendezvény internetes portálján egyébként több száz fotó árulkodik a Kihívás Napja  jó hangulatáról.

A legsportosabb települések hét kategóriában:
I. – Hernádszentandrás
II. – Hantos
III. – Bükkábrány
IV. – Nyíradony
V. – Dévaványa
VI. – Szekszárd
VII. – Székesfehérvár

A hajdú-bihari települések közül a VII. kategóriában Debrecen az ötödik lett (hat vetélkedő település volt), a IV. kategóriában pedig a győztes nyíradonyiak (fotó) mögött Egyek lett a harmadik, Vámospércs pedig a tizenkettedik (tizenkilenc résztvevő versenyében).

www.dehir.hu