Termékrendelés
Kiemelt partnerünk
Kiemelt esemény
Legfrissebb híreink
 
Egyéb tippek, tanácsok
 
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

 
 

Bárki bekapcsolódhat a mozgást népszerűsítő programba Budapesten.

Az olimpia előtti napokban (2012.07.23-26. naponta 14 órától 21 óráig) a Budapest – London Olimpiai Stadion távot önkéntes kerékpározással lehet teljesíteni, népszerűsítve ezzel a mozgást, annak fontosságát és magát az olimpiát is. 

 
Budapest négy helyszínén: (Akvárium, Millenáris, Városliget, Bazilika előtti tér) 3-3 db szobabiciklit helyeznek el, amelyekre bárki felülhet és tekerhet rajtuk.  
 
A tekerést követően a résztvevő egy regisztrációs kártyát kap, amelyhez a hostess hozzárendeli a kiállított kerékpárral teljesített távot (méterben), a tekerés időtartamát, valamint a megtett távot feltölti a Testébresztő Facebook oldalára (http://www.facebook.com/testebreszto), ahol egy térképen lehet nyomon követni a teljesítményeket.
 
Az első kilométereket a Városligetben július 23-án Dr.  Magyar Attila, illetve a Coca-Cola Testébresztő három nagykövete, Katus Attila, Varró Gyula és Gavallér-Kormos Attila tekerték le.
 
A  részvételhez legalább 1 km-t kell teljesíteni, a résztvevők között naponta kisorsolnak egy Coca-Cola Testébresztő városi kerékpárt, és 2 db Coca- Cola Testébresztő ajándékcsomag.
 
 
Forrás: http://totalbudapest.hu/tekerjunk-egyutt-londonig