Termékrendelés
Kiemelt partnerünk
Kiemelt esemény
Legfrissebb híreink
 
Egyéb tippek, tanácsok
 
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

 
 

Varró Gyula a Brutálfutáson!

Június 16-án lesz egy verseny. Egy őrült verseny. A neve: BSI Brutálfutás. Ez az esemény nem egy hagyományos futóverseny, inkább egy katonai kiképzőpálya, egy akadályverseny és egy futóverseny keveréke. A helyszín eleve különleges, egy igazi, épített motocrosspálya 14 dombbal/ugratóval Nyáregyházán (Budapesttől 50 km).  A pályán különböző akadályokon kell keresztülverekednie magát a futónak.

Az akadályok a pályán: mocsarassá sárosított emelkedők, lejtők,  meredek emelkedők, mély homokban futás,  álcaháló alatt átkúszás, szalmabálákon átmászás, vizesárkon átkelés, autógumikon átfutás az erdőben, fákra erősített szalag/faléc alatt átbújás vagy felette átugrás, széles szalagból fák között kacskaringós labirintus felszántott szakaszok.

A táv “csak” 7 kilométer, de azon dolgozunk, hogy minden induló számára élete legemlékezetesebb 7 kilométere legyen.

Na, ezen az eseményen áll rajthoz június 16-án Varró Gyula, az ország egyik legnépszerűbb fitnesz prezentere! Szurkoljatok neki! Ígérjük, ha a fotósok lencse végre kapják, megmutatjuk nektek az eredményt. Bár, lehet hogy nem fogtok ráismerni… :-)

 

 

Varró Gyula – ahogy még sosem láttad…

Nem, nem a zuhanyzóban készítettünk lesifotót az ország egyik legnépszerűbb fitnesz oktatójáról, a BSI fitnesz eseményeinek állandó fellépőjéről. Ennél sokkal komolyabb a helyzet! :-)

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Gyula június 16-án rajthoz állt a BSI Brutálfutáson, ami nem egy hagyományos futóverseny, inkább egy katonai kiképzőpálya, egy akadályverseny és egy futóverseny keveréke volt. Azt eddig is tudtuk, hogy Gyula nem cukorból van és nem ijed meg a kihívásoktól, de most (is) nagyon kitett magáért: 0:37:06-os idővel célba ért ezen a nem hétköznapi megmérettetésen.

Gyulának gratulálunk! Ez nem semmi volt…

 

Fotók itt!

 

 

forrás: www.fittarena.hu, www.aerobiknap.hu