Termékrendelés
Kiemelt partnerünk
Kiemelt esemény
Legfrissebb híreink
 
Egyéb tippek, tanácsok
 
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

 
 

Szombaton egy hatalmas edzőteremmé alakult az újszegedi Sportcsarnok: első alkalommal költözött le Szegedre a FittAréna. A budapesti sikereket látva bizakodóak voltak a szervezők a rendezvény kapcsán, és ezt csak erősítette, hogy mind a 600 jegy elkelt.

Nem is csoda, hisz olyan nevekkel tornázhatott együtt a közönség, mint Szentgyörgyi Romeo, Varró Gyula, Katus Attula, Tatarek Rezső, Réka és Norbi, sőt, az esemény záróakkordjaként még egy igazi Zumbázáson is részt vehettek a jelenlévők, Vieira Lívia tolmácsolásában. A belépőért cserébe az órákon való részvétel mellett ajándékot és egész nap frissítőt kaptak a résztvevők.

A csarnok küzdőterén szinte alig volt szabad hely, mindenki a színpadot figyelve tornázott. Volt, aki kíváncsiságból látogatott ki, de sokan az egész napot végigtornázták, ami a felsorolt óraadók neveit nézve igen szép teljesítmény.

Minden, a Tesco FittAréna rendezvénysorozat állomásaira – így természetesen a szegedire is – megvásárolt belépőjegy árából bruttó 200 forint a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet számlájára kerül, amelyből hátrányos helyzetű családokat és rászorulókat segítenek.

 

Forrás:www.szegedcafe.hu

  

Teltház a szegedi 1. Tesco FittArénán

Betelt a létszámlimit a szegedi 1. Tesco FittArénán: a Városi Sportcsarnok arénája 600 sportolni vágyóval telt meg.

A legismertebb hazai fitnesz és aerobik prezenterek óráin lehetett hat órán keresztül mozogni. Voltak koreografált táncos, erősítő gyakorlatokat sorakoztató és bokszolós órák is.

Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobic világbajnok melegítette be a közönséget Kickboksz óráján, amelyen számos férfi résztvevő is volt. Varró Gyula ezúttal koreografált aerobik edzésre invitálta a táncos órák kedvelőit. Utána 2011-es év férfi prezentere, Katus Attila alakformáló Best Body órája következett. 2011 női prezentere, Rubint Réka és Schobert Norbert közös órájukon ötvözték a vidám zsírégető edzést a kemény és célcentrikus alakreform órával. Tatarek Rezső bevallottan nagyon kemény bokszos órát tartott a 6 részre osztott teremben, de a zenei kíséret segített a végrehajtásban. Vieira Lívia a zumba latin dallamaira tartotta a finálét egy igazi venezuelai salsa tanár segítségével.

 A szegedi 1. Tesco FittAréna nem csak sportolásra adott változatos lehetőséget, hanem új eszközök, mozgástrendek kipróbálására is az Életmód Expón és a Fitnesz Parkban. A szünetekben is színes programok, bemutatók várták a résztvevőket.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

A Tesco FittAréna sorozat ezen a télen további 4 helyszínen folytatódik, ezek közül az első Miskolc lesz február 4-én.

 

Forrás:www.delmagyar.hu