Termékrendelés
Kiemelt partnerünk
Kiemelt esemény
Legfrissebb híreink
 
Egyéb tippek, tanácsok
 
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

 
 

 

Tekerjünk Londonig!

Dr. Magyar Zoltán és Katus Attila is tagja lesz annak a kerékpároscsapatnak, amelyik július 23-án vág neki a Budapest–London-távolságnak. A cél: az olimpia és a szabadidősport összekapcsolásával egy látványos utcai eseményen felhívni a figyelmet a mozgásra, és négy nap alatt közösen letekerni 1450 kilométert a Budapest három pontján elhelyezett szobabicikliken. A Tekerjünk Londonig! elnevezésű akcióhoz bárki csatlakozhat.

Rendhagyó akcióval szeretné felhívni a figyelmet a mindennapi mozgás fontosságára a Coca-Cola Testébresztő csapata az olimpia előtt: július 23-án a főváros három pontján – a Városligetben, a Millenárison és az Erzsébet téri Akváriumnál – 3-3 szobabiciklit helyeznek el, amikre bárki ráülhet. A cél, hogy négy nap alatt összegyűljön összesen 1700 kilométer, ami épp a Budapest–London-távolság.

Fejenként legalább egy kilométert kell tekerni, de a vállalkozó kedvűek akár maratoni távot is teljesíthetnek. A megtett kilométerek összeadódnak, tekerés közben pedig egy virtuális térképen követhető, hogy az olimpiára tartó csapat éppen hol jár Európában.

Teljesítményéért cserébe mindenki kap egy regisztrációs kártyát, amellyel sorsoláson vehet részt. Ehhez mindössze csatlakoznia kell a Facebookon a Coca-Cola Testébresztő csapatához, majd beírni a regisztrációs számot. Az internet segítségével az ország bármely pontjáról részt lehet venni az akcióban. A virtuális csapattagok önbevallás alapján írhatják meg a Facebookon, mennyit tekertek, ezt azonban csak egy alkalommal tehetik meg, és az összesítésbe fejenként 500 méterrel kerülnek be.

Az első kilométereket a Városligetben július 23-án 14 órától dr. Magyar Zoltán, illetve a Coca-Cola Testébresztő három nagykövete, Katus Attila, Varró Gyula és Gavallér-Kormos Attila tekerik le.
Az akcióhoz kapcsolódó játékban naponta egy-egy városi kerékpárt és Testébresztős ajándékcsomagokat nyerhetnek a résztvevők.

Tekerjünk Londonig!


„A Coca-Cola hosszú ideje az olimpia és a versenysport főszponzora, de elkötelezett a szabadidősport támogatása mellett is. Ennek a világszerte népszerű sportrendezvénynek a segítségével könnyebb felhívni az emberek figyelmét a mindennapi mozgás, a tömegsportok fontosságára. Az immár 7 éves Coca-Cola Testébresztő programjainak is éppen ez a célja” – mondta Mészáros Zsuzsanna, a Coca-Cola Magyarország Testébresztő programjának vezetője. Szerinte egy-egy meglepő, szórakoztató ötlettel – mint amilyen a Tekerjünk Londonig! – sokkal könnyebb közelebb hozni a sportot az emberekhez.

A Coca-Cola Testébresztővel eddig 3 millióan mozogtak országszerte, már csaknem tízezer tagja van a Facebookon, égisze alatt pedig évről évre olyan nagy népszerűségnek örvendő sporteseményeket rendeznek, mint a Női Mozgásfesztivál, a Női Futógála vagy az Aerobic Nap.

 

Forrás: http://www.nlcafe.hu/eletmod/20120725/tekerjunk-londonig/

Bárki bekapcsolódhat a mozgást népszerűsítő programba Budapesten.

Az olimpia előtti napokban (2012.07.23-26. naponta 14 órától 21 óráig) a Budapest – London Olimpiai Stadion távot önkéntes kerékpározással lehet teljesíteni, népszerűsítve ezzel a mozgást, annak fontosságát és magát az olimpiát is. 

 
Budapest négy helyszínén: (Akvárium, Millenáris, Városliget, Bazilika előtti tér) 3-3 db szobabiciklit helyeznek el, amelyekre bárki felülhet és tekerhet rajtuk.  
 
A tekerést követően a résztvevő egy regisztrációs kártyát kap, amelyhez a hostess hozzárendeli a kiállított kerékpárral teljesített távot (méterben), a tekerés időtartamát, valamint a megtett távot feltölti a Testébresztő Facebook oldalára (http://www.facebook.com/testebreszto), ahol egy térképen lehet nyomon követni a teljesítményeket.
 
Az első kilométereket a Városligetben július 23-án Dr.  Magyar Attila, illetve a Coca-Cola Testébresztő három nagykövete, Katus Attila, Varró Gyula és Gavallér-Kormos Attila tekerték le.
 
A  részvételhez legalább 1 km-t kell teljesíteni, a résztvevők között naponta kisorsolnak egy Coca-Cola Testébresztő városi kerékpárt, és 2 db Coca- Cola Testébresztő ajándékcsomag.
 
 
Forrás: http://totalbudapest.hu/tekerjunk-egyutt-londonig

Az Olimpia előtti napokban a Budapest – London Olimpiai Stadion közötti távolságot önkéntes kerékpározással teljesítjük, népszerűsítve ezzel a mozgást, annak fontosságát és magát az olimpiát is.
 

Budapest négy helyszínén ( tervezett helyszínek: Akvárium, Millenáris, Városliget, Bazilika előtti tér, egy de. a Coca-Cola HBC Magyarország telephelye) 3-3 db szobabicikli kerül felállításra, amelyekre bárki felülhet és tekerhet rajtuk.

A tekerést követően a résztvevő egy regisztrációs kártyát kap amelyhez a hostess hozzárendeli a kiállított kerékpárral teljesített távot (méterben)és a tekerés időtartamát valamint a megtett távott feltölti a Testébresztő Facebook oldalára (http://www.facebook.com/testebreszto) ahol egy térképen lehet nyomon követni a megtett távot. A tekerést követően a résztvevő egy db 0,5 l NaturAqua ásványvizet kap ajándékba.

A játékos a kapott kód aktiválásával  részt vehet egy  játékban. A kódot a Coca-Cola Testébresztő Facebook oldal (http://www.facebook.com/testebreszto) Tekerjünk Londonig! alkalmazáson belül tudja aktiválni. A kód beírását követően a játékos eredménye megjeleni az alkalmazásban található a facebook falán.

A játékban való részvételhez legalább 1 km-t kell tekerni ,a résztvevők között naponta kisorsolunk egy Coca-Cola Testébresztő városi kerékpárt és 2 db Coca- Cola Testébresztő ajándékcsomagot.

A program célja:

- olyan látványos utcai esemény szervezése, amely felhívja a figyelmet a mozgásra

- a Coca-Cola Testébresztő aktív egészséges életmódot népszerűsítő program ismertségének növelése,

-jó lehetőség az olimpiai sport és az önkéntes szabadidő sport egy programba  fűzésére

 

A program időpontja:

2012.07.23-26. ( az Olimpia kezdetét megelőző néhány nap) naponta 14 órától 21 óráig

 

Az esemény média támogatása:

A program indulásakor egy kiemelt helyszínen, amely a Városliget lesz, az első „tekerő” ismert személyiség, őt követik a Testébresztő nagykövetek ( Katus Attila, Varró Gyula, Gavallér – Kormos Attila) segítve ezzel a PR cikkek és riportok megjelentetését.

Folyamatosan erős facebook jelenlét, a rendezvény teljes „dokumentációja” facebookon történik.

Minden nap az egyik állomáson zajló eseményeket web kamerán keresztül közvetítjük a Coca-Cola Testébresztő Facebook oldalán.

A kezdeményezésről készül riport az MTV1  Mozdulj! Magazinba és a TV2 Aktív műsorába.

 

Egy kis kedvcsináló!

Van még, aki nem próbálta?! – Július 19-én újra médiauniós sportplacc, élményaerobikra rázzák majd az erzsébet téri járókelők.

Már a negyedik nyilvános edzésére készül a Médiaunió Alapítvány! „Élményaerobik” órán vehetnek részt, akik július 19-én, este 7-kor kilátogatnak az Erzsébet téri Sportplaccra. „A sport mindenkié!” kampány keretében minden csütörtök este ingyenes sportórákat tartanak az Erzsébet téren egészen szeptember végéig.

Hogy mit is jelent az „Élményaerobik”, vagy más néven Aerobik Performance? Táncos lépések elegye az alap-aerobik világával. Aki már hallott róla, tudja, hogy szuper, aki pedig még nem ismeri, július 19-én este héttől kipróbálhatja, amikor a népszerű tréner, Varró Gyula tart nyilvános edzést a Sportplaccon. Este 8 órától pedig hangulatos városnéző futáson vehetnek részt az érdeklődők Kiss Mira BSI-futónagykövet vezetésével.

Az előreláthatóan szeptember végéig tartó nyilvános edzésekre több mint húsz egyesület jelentkezett, Budapestről és vidékről egyaránt. A Médiaunió változatos programsorozatot állított össze, így az elkövetkező hetekben a résztvevők kipróbálhatják többek között az aerobik több fajtáját, a canne de combatot, a hastáncot, a Nordic Walkingot, a Tai Chit és a Bollywood-táncot.

A Médiaunió ezzel a programmal is azt szeretné bemutatni, hogy sportolni bárhol, bármikor lehet, és hogy a rendszeres sportolás csak elhatározás kérdése, hiszen az érdeklődőket számtalan egyesület várja országszerte. Ehhez az elvhez kapcsolódik „A sport mindenkié!” kampány másik eleme, az egyre népszerűbb „Sportos Csütörtök” elnevezésű akció is, amelynek lényege, hogy a sportklubok és edzőtermek minden hónap első csütörtökén – így augusztus 2-án is! – ingyenes órákkal várják az érdeklődőket, országosan immár közel 100 helyen!
Érdemes tehát figyelemmel követni a kampány honlapját (www.sportolnijo.hu) és Facebook-oldalát (www.facebook.com/3x1ora), ahonnan kiderül, hogy az adott héten milyen edzést tartanak az Erzsébet téren.

 

forrás: www.sportolnijo.hu

Varró Gyula a Brutálfutáson!

Június 16-án lesz egy verseny. Egy őrült verseny. A neve: BSI Brutálfutás. Ez az esemény nem egy hagyományos futóverseny, inkább egy katonai kiképzőpálya, egy akadályverseny és egy futóverseny keveréke. A helyszín eleve különleges, egy igazi, épített motocrosspálya 14 dombbal/ugratóval Nyáregyházán (Budapesttől 50 km).  A pályán különböző akadályokon kell keresztülverekednie magát a futónak.

Az akadályok a pályán: mocsarassá sárosított emelkedők, lejtők,  meredek emelkedők, mély homokban futás,  álcaháló alatt átkúszás, szalmabálákon átmászás, vizesárkon átkelés, autógumikon átfutás az erdőben, fákra erősített szalag/faléc alatt átbújás vagy felette átugrás, széles szalagból fák között kacskaringós labirintus felszántott szakaszok.

A táv “csak” 7 kilométer, de azon dolgozunk, hogy minden induló számára élete legemlékezetesebb 7 kilométere legyen.

Na, ezen az eseményen áll rajthoz június 16-án Varró Gyula, az ország egyik legnépszerűbb fitnesz prezentere! Szurkoljatok neki! Ígérjük, ha a fotósok lencse végre kapják, megmutatjuk nektek az eredményt. Bár, lehet hogy nem fogtok ráismerni… :-)

 

 

Varró Gyula – ahogy még sosem láttad…

Nem, nem a zuhanyzóban készítettünk lesifotót az ország egyik legnépszerűbb fitnesz oktatójáról, a BSI fitnesz eseményeinek állandó fellépőjéről. Ennél sokkal komolyabb a helyzet! :-)

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Gyula június 16-án rajthoz állt a BSI Brutálfutáson, ami nem egy hagyományos futóverseny, inkább egy katonai kiképzőpálya, egy akadályverseny és egy futóverseny keveréke volt. Azt eddig is tudtuk, hogy Gyula nem cukorból van és nem ijed meg a kihívásoktól, de most (is) nagyon kitett magáért: 0:37:06-os idővel célba ért ezen a nem hétköznapi megmérettetésen.

Gyulának gratulálunk! Ez nem semmi volt…

 

Fotók itt!

 

 

forrás: www.fittarena.hu, www.aerobiknap.hu

Május 20-án a hölgyeké volt a Margitsziget! A 17. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán öt különböző távon állhattak rajthoz lányok, édesanyák, nagymamák, barátnők és
munkatársnők. A csak nőknek rendezett futóeseményre 3950-en neveztek.

A nap folyamán minden rajt előtt volt bemelegítés, az elsőt Katus Attila tartotta.
Először 3,5 kilométert futhattak az iskolai kollektív csoportok, egy testnevelésóránál is hatékonyabb volt ez az esemény, ráadásul szép környezetben zajlott!

A 3,5 kilométeres távon még egy futamot rendeztek az egyéni nevezőknek is. Őket, és a gyaloglás résztvevőit Varró Gyula melegítette be.
A 2,8 kilométeres gyalogló távon sokan indultak babakocsival, kisgyermekkel, sőt volt olyan család, amely három generáció is képviseltette magát.

Az esemény újdonsága volt, hogy a 7,5 kilométeres rajt előtt 500 lufit engedtek fel a résztvevők nőknek szóló, buzdító üzenetekkel. Aki támogatni akarta a résztvevőket, a www.facebook.com/testebreszto oldalon, a Buzdítsd a nőket! alkalmazáson keresztül elküldhette a mezőnynek bátorító üzenetét, melyet a lufikra kötözve szétosztottak, majd felküldtek a levegőbe.

A leghosszabb távhoz még további bátorítás is járt: a 7,5 km résztvevőit már együtt melegítette be Katus Attila és Varró Gyula!
A 7,5 kilométert egyéniben és párosban is teljesíteni lehetett. Az egyéni futók közül a budapesti Kis Zsanett, a MAC-Népstadion futónője ért elsőként a célba. A dobogó alsó két fokáért szoros volt a küzdelem, a célban a szintén fővárosi Lauf Kinga 3 másodperccel előzte meg a mezőkövesdi Pap Csillát.

A 3,5 km + 4 km elosztásban futották a párosok a 7,5 kilométert. A Borsodi Futólányok az első körben közel egy perces előnnyel váltottak, amiből 24 másodpercet sikerült megőrizniük a célban. A második a Pesti Futó Bestik, a harmadik a PSE párosa lett.

A brit nagykövet-helyettes asszony, Theresa Bubbear és munkatársai, továbbá a Brit Kereskedelmi Kamara, valamint a Brit Nők Egyesülete közösen indultak a 17. Coca-Cola
Testébresztő Női Futógála kilométeres távján. Céljuk a 2012-es londoni olimpiai és paralimpiai játékok népszerűsítése volt.

A 17. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála résztvevőit verőfényes napsütéssel és kellemes futóidővel várta a Margitsziget, ezen a napon minden hölgy megtalálhatta a kondíciójának és hangulatának megfelelő távot, a babakocsis kislányoktól a nagymamákig.

Eredmények:

7,5 km egyéni:
1. Kis Zsanett (MAC-Népstadion, Budapest) 27:44
2. Lauf Kinga (Budapest) 27:53
3. Pap Csilla (triatlon egyesület, Mezőkövesd) 27:56

7,5 km páros:
1. Borsodi Futólányok, 30:21
2. Pesti Futó Bestik, 30:45
3. PSE, 31:10

 

Forrás: www.futanet.hu

Évek óta azon dolgozunk, hogy minél több embert rávegyünk a rendszeres mozgásra. Töltsd ki kutatásunkat, és nyerd meg a 8 értékes ajándék egyikét! Visszajelzéseitek nagyon fontosak számunkra, hogy a Coca-Cola Testébresztő tovább fejlődhessen.

A kérdőívet itt találod!

A Lájkolj, Szavazz és Nyerj! játékunk nyertesei:

Bauer Réka - Dombóvár

Buschné Gaál Katalin - Ráckeve

Kovács Bernadett - Budapest

 

Gratulálunk! 

 

 

Lájkold a Step Performance  http://www.facebook.com/pages/Step-Performance/205229019494712

és  Varró Gyula sportolói  http://www.facebook.com/pages/Varr%C3%B3-Gyula/211710015521715

Facebook oldalát, és szavazz arra a videóra amelyik neked a legjobban tetszett, a 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon készült Aerobik Performance videók közül!

A lájkolók és szavazok között 3db

Varró Gyula - Mozogj velem naponta fél órát! DVD-t sorsolunk ki!

 


Kellemes mozgással teli tavaszt kíván a Step Performance.hu

Korényi Krisztina és Varró Gyula a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban beszélt a 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napról

 

A videót ITT tekintheted meg!

Ilyen még nem volt! 2012-ben a Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap hatéves történetének legnagyobb szabású eseményére készülünk! A megújult rendezvényen soha nem látott program-kavalkád vár rád: 4 helyszínen közel 30 óra közül választhatsz . A programokat megdupláztuk, ám a jegyárakat nem emeltük! De vigyázz, nehogy lemaradj! – az eseményen létszámlimit van, ezért biztosítsd időben a helyedet a tavasz legnagyobb fitnesz bulijára.

 

INDOOR CYCLING SZÍNPAD

10.00-10.45 Varró Gyula -  Performance on Bikes

 

NAGY SZÍNPAD

13:00 – 13:45 Varró Gyula: Aerobik Performance

 Ha ott leszel a 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon, akár a BOSU-t is kipróbálhatod!

A Fitnesz Parkban egy BOSU Stúdióval várunk téged, ahol edzők által vezetett órák keretében átfogó képet kapsz a BOSU eszköz lehetőségeiről.

Az idén már a Syma Rendezvény csarnok 8000 négyzetméterét veszünk birtokba!
A tavalyi helyszínek megduplázódtak: 2 terem helyett, 3 teremben és egy kerékpáros színpadon zajlanak majd folyamatosan az órák.
Így a tavalyi 14 órával szemben, az idén közel 30 óra közül közül választhatsz.
Folytatjuk! Nézd meg a 2. részben, hogy mit ajánlanak még a tavalyi esemény résztvevői.

Kattints IDE!

Belépőjegyek

Hogyan vásárolhatsz belépőt?

Személyesen:
- a BSI-ben (1138 Budapest, Váci út 152-156., M3 Forgách utcai megálló)
- Ticket Express (TEX) országos hálózatában és a TEX partnereinél – Iroda kereső ITT

A korábbi évekhez hasonlóan, számos fitneszklubban is vásárolhatsz belépőjegyet. 
Lehet, hogy a te kedvenc edzőtermed is köztük van, így akár egy edzés után is beszerezheted belépődet.
Partner fitneszklubok listáját megnézheted ITT.
Jegyértékesítő partnereink listája folyamatosan bőlül, érdemes visszalátogatnod később is!


On-line:
- a www.aerobiknap.hu honlapon
- TEX jegyiroda honlapján (www.eventim.hu) március 24-ig.

Bővebb információ a jegyvásárlásról ITT >>>

Mi is az a Gymstick

A Fitness Company Magyarország egyik piacvezető edzőképző iskolája, mely kiemelkedő szakmai tudással, különleges igényességgel összeválogatott tanári karral és magas színvonalú gyakorlatorientált oktatási rendszerrel rendelkezik.

A Fitness Company a Gymstick eszközök hivatalos forgalmazója Magyarországon.

A Gymstick hihetetlen népszerűségnek örvend a világ vezető fitness piacain.

A Gymstick edzésprogramok egyidejűleg alkalmasak az izomformálásra, tónusfokozásra, az egyensúly és koordináció fejlesztésére, a törzs stabilizáló izmainak edzésére, állóképesség fejlesztésre méghozzá rendkívül változatos, szórakoztató és kreatív módon.

Gyere és próbáld ki ezt a nagyszerű eszközt a Mozgástrendek termében, és egész nap a Fitnesz Park területén a Fitness Company standja melletti aktív színpadon.

Milyen újdonságokkal készül Varró Gyula
 Videó interjú - Varró Gyulával

Varró Gyula, vagy ahogy sokan ismerik, Gyuszó a hazai fitnesz rendezvények egyik legnépszerűbb prezentere, így nem véletlen, hogy ő már a kezdetektől fogva a Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap-ok egyik állandó fellépője.

Az alábbi kisfilmben elmondja mivel, milyen újdonságokkal készül az idei rendezvényre.


Kattints IDE és hallgasd meg Gyuszót!

Fitnesz Park 2500 nm-enA korábbi évekhez képest a 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap Fitnesz Parkját jócskán megnöveltük, így még nagyobb terület áll rendelkezésedre, hogy megismerd és kipróbáld a legújabb, legnépszerűbb fitneszeszközöket.


A kiállítókat és a programokat ITT nézheted meg!


A kiállítók listája folyamatosan bővül.
Látogass vissza később is!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Hírek, érdekességek, programajánlók első kézből + egy jó kis fitneszes közösség!

Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap

Tartozz te is közénk!

 
   

Az 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap szervezője a BSI.
A szervezők a változtatás jogát fenntartják!
1138 Budapest, Váci út 152-156. | telefon: (+36 1) 273 0939 | fax: (+36 1) 273 0936
Információ: (06 1) 220 8211 | e-mail: info@futanet.hu | web: www.aerobiknap.hu

Leiratkozás

 

Gyere el Te is! Várunk szeretettel!

Február 25-én volt Debrecen legfittebb napja – már az esemény előtt betelt a létszámlimit!

A Hódos Imre Rendezvénycsarnok arénája megtelt a sportolni vágyókkal, 600-an mozogtak együtt 6 órán keresztül – volt aerobik, boksz, alakformálás és tánc is.

Varró Gyula az Aerobic Performance koreográfia betanítása során végig előre mutatta, mit kell csinálni, és rákérdezett néha, hogy megvan-e a mozdulatok sorrendje? Térdfelhúzás, lépésváltás, felugrások – egy nagyon vidám, de gyors ritmusú órát tartott: Mambo, menjünk tovább, 3-4…


A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

Forrás: www.fittarena.hu

Február 18-án volt Kecskemét legfittebb napja - már az esemény előtt betelt a létszámlimit! A Messzi István Sportcsarnok arénája megtelt a sportolni vágyókkal, 600-an jöttek el, hogy mozgással töltsék a napot - volt aerobik, boksz, alakformálás és tánc is.

Varró Gyula az Aerobik Performance óra elején megtréfálta a közönséget - azt mondta, Péter Attila is beáll vele. Az óra elején szó szerint becsengettek (a zenében). Ma is végig instrukciókkal kísérte a koreográfia tanítást: Térd, fordul, mambo... Nyújtsd feljebb a kezed, magasabb vagy, mint én!

 

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

Ezen a télen még lesz egy Tesco FittAréna, február 25-én Debrecenben mozoghattok velünk.

 

Forrás: www.futanet.hu

Szombaton egy hatalmas edzőteremmé alakult az újszegedi Sportcsarnok: első alkalommal költözött le Szegedre a FittAréna. A budapesti sikereket látva bizakodóak voltak a szervezők a rendezvény kapcsán, és ezt csak erősítette, hogy mind a 600 jegy elkelt.

Nem is csoda, hisz olyan nevekkel tornázhatott együtt a közönség, mint Szentgyörgyi Romeo, Varró Gyula, Katus Attula, Tatarek Rezső, Réka és Norbi, sőt, az esemény záróakkordjaként még egy igazi Zumbázáson is részt vehettek a jelenlévők, Vieira Lívia tolmácsolásában. A belépőért cserébe az órákon való részvétel mellett ajándékot és egész nap frissítőt kaptak a résztvevők.

A csarnok küzdőterén szinte alig volt szabad hely, mindenki a színpadot figyelve tornázott. Volt, aki kíváncsiságból látogatott ki, de sokan az egész napot végigtornázták, ami a felsorolt óraadók neveit nézve igen szép teljesítmény.

Minden, a Tesco FittAréna rendezvénysorozat állomásaira – így természetesen a szegedire is – megvásárolt belépőjegy árából bruttó 200 forint a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet számlájára kerül, amelyből hátrányos helyzetű családokat és rászorulókat segítenek.

 

Forrás:www.szegedcafe.hu

  

Teltház a szegedi 1. Tesco FittArénán

Betelt a létszámlimit a szegedi 1. Tesco FittArénán: a Városi Sportcsarnok arénája 600 sportolni vágyóval telt meg.

A legismertebb hazai fitnesz és aerobik prezenterek óráin lehetett hat órán keresztül mozogni. Voltak koreografált táncos, erősítő gyakorlatokat sorakoztató és bokszolós órák is.

Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobic világbajnok melegítette be a közönséget Kickboksz óráján, amelyen számos férfi résztvevő is volt. Varró Gyula ezúttal koreografált aerobik edzésre invitálta a táncos órák kedvelőit. Utána 2011-es év férfi prezentere, Katus Attila alakformáló Best Body órája következett. 2011 női prezentere, Rubint Réka és Schobert Norbert közös órájukon ötvözték a vidám zsírégető edzést a kemény és célcentrikus alakreform órával. Tatarek Rezső bevallottan nagyon kemény bokszos órát tartott a 6 részre osztott teremben, de a zenei kíséret segített a végrehajtásban. Vieira Lívia a zumba latin dallamaira tartotta a finálét egy igazi venezuelai salsa tanár segítségével.

 A szegedi 1. Tesco FittAréna nem csak sportolásra adott változatos lehetőséget, hanem új eszközök, mozgástrendek kipróbálására is az Életmód Expón és a Fitnesz Parkban. A szünetekben is színes programok, bemutatók várták a résztvevőket.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

A Tesco FittAréna sorozat ezen a télen további 4 helyszínen folytatódik, ezek közül az első Miskolc lesz február 4-én.

 

Forrás:www.delmagyar.hu

 

                           Karácsonyi meglepetés ITT! és ITT! :-)

 

 

Részletek hamarosan! Képgaléria itt!

Idén november 27-én lesz a 6. Tesco FittAréna, ahol 6 teremben közel 50 óratípus vár!

 

Változatos fitnesz és aerobik programban vehet részt, aki szeretne tenni az egészségéért. Aznap a világ legnagyobb fitnesztermévé alakul át a Papp László Budapest Sportaréna.

A Nagyszínpadon a legnépszerűbb hazai fitnesz és aerobik oktatók – köztük Béres Alexandra, Czanik Balázs, Katus Attila, Rubint Réka, Schobert Norbert, Tatarek Rezső,
Varró Gyula – tartanak professzionálisan felépített, intenzív órákat. A fellépők külön erre az eseményre összeállított, bárki által követhető és egyedülálló koreográfiái, az ezekhez választott hangulatos zenék mind-mind garantálják, hogy különleges sportélményben lesz részed, ha kilátogatsz az eseményre.
A Body&Mind és a Mozgástrend termekben a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat lehet megismerni és kipróbálni, valamint lesz különterem a Spinning® + Kranking® és az evezőpad (Concept2 Regatta) kedvelőinek is. Idei újdonság a Dance különterem, ahol a legritmusosabb táncórákhoz lehet csatlakozni.
Reggel 9:30-tól délután 17:40-ig folyamatosan zajlanak az órák, az órarendedet te állíthatod össze!A 6. Tesco FittArénán számos meglepetéssel is készülnek a fellépők. A Kangoo csapat magyar népviseletben, a Princess női hegedűtrió zenéjére lép színpadra, Czanik Balázs dj-t és akkordgitárost is hoz magával. Cseresnyés Bea október végén adott életet második kislányának, és alig egy hónappal a szülés után ő tartja az első órát a Nagyszínpadon. Béres Alexandra és Katus Attila is különleges meglepetést ígér a résztvevőknek.

A 6. Tesco FittAréna az egész napos mozgás és a feltöltődés mellett nem csak a sportolás örömét jelenti, hanem az egészséges életmódról is szól. A mozgásprogramok mellett idén is lesz Életmód Expó és Fitnesz Park a Nagyszínpad mögötti területen.

Az Életmód Expo keretein belül közel 1000 négyzetméteren ismerkedhetsz meg a legújabb trendekkel, próbálhatod ki a legmodernebb sporteszközöket. Kedvezményes áron vásárolhatsz sporttermékeket és kiegészítőket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken és nyereményjátékokban vehetsz részt. Kóstold meg a legújabb egészséges ételeket és italokat, próbálj fel új fitneszruhákat!

A kiállítói terület másik oldalán, 500 négyzetméteres területen kerül kialakításra a Fitnesz Park, ahol megismerheted a legújabb fitnesz eszközöket. Sőt, szakértők segítségével ki is próbálhatod azokat! Tudod, mi az a BOSU, a M.O.M.A., az XBody? Most megtudhatod! Számos kiállítónál pedig a legfejlettebb egészségügyi szolgáltatásokról kaphatsz tájékoztatást.Azok a résztvevők, akik a belépőjegyüket az adataikkal kitöltve a Papp László Budapest Sportaréna főbejáratánál található regisztrációs pultnál leadják, megkapják az esemény regisztrációs csomagját, amely tartalmaz étel-ital frissítőket, valamint az esemény támogatóinak ajándékait, illetve részt vesznek a 15.30-kor kezdődő sorsoláson további értékes támogatói ajándékokért.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából bruttó 200 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

Ezen a télen Veszprém és Debrecen mellett Szeged, Miskolc, Pécs és Kecskemét is csatlakozik a Tesco FittAréna programsorozathoz!

Gyere el és légy fitt velünk!

Bővebb információ:
www.fittarena.hu

 

 

 

Forrás: http://www.wellnesscafe.hu/Root/Sites/WellnessCafe/Aktualis/Programajanlo/Teged-is-var-az-ev-legfittebb-napja

Wellness Cafe
2011. 11. 18.


 

Az év legfittebb napja. Idén november 27. lesz a 6. Tesco FittAréna, ahol 6 teremben közel 50 óratípus vár! Változatos fitnesz és aerobik programban vehet, aki szeretne tenni az egészségéért. Aznap a világ legnagyobb fitnesztermévé alakul át a Papp László Budapest Sportaréna.

 

Változatos program. A Nagyszínpadon a legnépszerűbb hazai fitnesz és aerobik oktatói tartanak professzionálisan felépített, intenzív órákat. A fellépők külön erre az eseményre összeállított, bárki által követhető és egyedülálló koreográfiái, az ezekhez választott hangulatos zenék mind-mind garantálják, hogy különleges sportélményben lesz részed, ha kilátogatsz az eseményre.

A Body&Mind és a Mozgástrend termekben a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat lehet megismerni és kipróbálni, valamint lesz különterem a Spinning® + Kranking® és az evezőpad (Concept2 Regatta) kedvelőinek is. Idei újdonság a Dance különterem, ahol a legritmusosabb táncórákhoz lehet csatlakozni.

 

Egészséges újdonságok. A 6. Tesco FittAréna az egész napos mozgás és a feltöltődés mellett nem csak a sportolás örömét jelenti, hanem az egészséges életmódról is szól. A mozgásprogramok mellett idén is lesz Életmód Expó és Fitnesz Park, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a legújabb trendekkel, kipróbálhatják a legmodernebb sporteszközöket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken is részt vehetnek.

 

Ezen a télen Veszprém és Debrecen mellett Szeged, Miskolc, Pécs és Kecskemét is csatlakozik a Tesco FittAréna programsorozathoz!

 

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából bruttó 200 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

 

Bővebb információ: www.fittarena.hu

Varró Gyula
Kategória: Az év Prezentere ELITE - férfi

Intereten 1 szavazatot tudsz adni kategóriánkként.
SMS-t korlátlanul tudsz küldeni a 06-91-332-488 számra a versenyző kódjával . Minden sms 2 szavazatot ér.
Az sms díja: bruttó 155 Ft. (Az sms szolgáltató Ügyfélszolgálati száma: 06-1-371-4820).

SMS kód: presenter varrogy elite

SZAVAZZ!

http://www.wellonline.hu/presenter/contestant.html?id=186

 

Varró Gyula
Kategória: Az év Tánc Prezentere - férfi
Intereten 1 szavazatot tudsz adni kategóriánkként.
SMS-t korlátlanul tudsz küldeni a 06-91-332-488 számra a versenyző kódjával . Minden sms 2 szavazatot ér.
Az sms díja: bruttó 155 Ft. (Az sms szolgáltató Ügyfélszolgálati száma: 06-1-371-4820).

SMS kód: presenter varrogy tanc

SZAVAZZ!

http://www.wellonline.hu/presenter/contestant.html?id=115

 

 

 

Első oldal      Előző oldal     

Következő oldal      Utolsó oldal

1 2 3 4